Dobrodošli na naš portal za prodaju i izdavanje nekretnina.  Mi smo portal koji okuplja više agenata koji je već dugi niz godina u ovom poslu izdavanja i prodaje nekretnina i možemo da Vas detaljno informišemo o svim Vašim nedoumicama po pitanju izbora nekretnina, bilo da ih iznajmljujete nekretnine ili ste rešili da za prodaju nekretnine.

Šta nudimo? Ono što nudimo jesu ekskluziviteti i najbolje ponude iz polja nekretnina, najbolje u odnosu kvalitet/cena, najbolje u odnosu klijent/agent, najbolje jer smo najbolji u svom poslu.

Na portalu možete pronaći ponudu svih vrsta nekretnina za izdavanje : Izdavanje stanova, dnevno izdavanje,  izdavanje kuća, izdavanje poslovnog prostora, izdavanje magacina, izdavanje lokala

Takodje možete pronaći ponudu svih nekretnina za prodaju  : prodaja stanova, prodaja kuća, prodaja placeva, prodaja poslovnog prostora, prodaja magacina, prodaja lokala

prodaja-i-izdavanje-nekretnina-beograd-kodjera

Kako poslujemo? Najpre, vrlo profesionalno! Korektna saradnja i brza usluga. Dovoljno je da pozovete naš broj i operater će Vas uputiti na  agenata koji će vam dati sve informacije vezane za prostor koji Vas interesuje. Nije nam ideja da budemo najveći ali jeste da budemo najbolji.

Vaš portal za za prodaju i izdavanje nekretnina – KODJERA.