Magacin – Zemun, Altina

6,000€

Opis nekretnine

Objekat je novoizgradjen, bruto površine 950m2, od toga 230m2 kancelarijskog i 690m2 magacinskog prostora.
Kompletan objekat je izgradjen sa jako kvalitetnim materijalima dok je magacinski deo obložen industrijskim fero-betonom.
Visina magacinskog prostora u najnižoj tački je 7.00m, dok je kancelarijski prostor visine 3.00m, orjentisan uglavnom kao open space. Kompletan objekat ogradjen je zidom sa 3 strane i pored alarmnog sistema obezbedjen je video nadzorom i protivpožarnom zaštitom. U magacinski prostor se pored vrata iz kancelarija i klasičnih vrata od spolja, može ući i preko dvoje velikih motorizovanih segmentnih vrata (dimenzija 4.50×4.50m).
Kancelarijski prostor, pored tehničke sobe, čajne kuhinje, ostave, dva mokra čvora za magacinski i dva mokra čvora za kancelarijski prostor, poseduje i četiri velike klimatizovane kancelarije, i to dve na donjem i dve na gornjem nivou.
Objekat se nalazi na samo 400m do autoputa za Novi Sad, u neposrednoj blizini vise linija gradskog prevoza. Omogućen je prilaz šleperima/kamionima, idealno za svaku delatnost.
Ispred objekta na placu od 14 ari se nalazi i deset parking mesta.
Internet, kablovska.
Magacin je u završnoj fazi izrade, može se privesti nameni sa radovima koji su neophodni, a sve u dogovoru i prema potrebama budućeg zakupca (sa formiranjem više kancelarija, kuhinja itd. )
Useljiv od oktobra
Cena zakupa je obračunata bez PDV-a, za placanje dodatni popust!

  • Ponuda nekretnina: Izdavanje Magacini
  • Tip: Izdavanje
  • Grad / Mesto: Beograd
  • Naselje: Zemun-Altina
  • Površina: 950 m2
  • ID: 1596